Имам проблем с парното и по точно с моторчето .Като дам на контакт и почва да духа и то доста силно и не мога да го спра по никакъв начин. Както и да завъртя копчето не реагира на никоя степен само на 4 леко се увеличава .Разглобих почти цялото табло и не мога да разбера от какво е. Моля помогнете!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с моторчето на парното.
Collapse
X
-
моторчето се намира под жабката.Напипай буксата за моторчето и я махни...сложи я,и пробвайби трябвало да се оправи,но това е временно решение
имай навика да спираш парното преди да загасиш двигателя (най-вероятно си въобразявам,но мисля че,ми прави номера след като съм забравил да го изгася предварително
)
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
и аз имах проблем с това и го реших. Под жабката има нещо като радиатор - с ребра (нещо като охладител ли е нзнам). Там на платката беше изгорял един кондензатор, смениха ми го се оправи. Иначе като пусна парното и духаше като лудо и не можех да го спра. Пробваи може да е от това. УспехAlfa Romeo 156 - 2.4 JTD
Comment
-
Ами сваля се. Мастора го свали замери го и разбра че е от него. като пуснеш парното, и зпочне да духа постояно наври се под жабката и му изключи кабела и ще разбереш дали е от там (аз така направих) дано стане. пробвайAlfa Romeo 156 - 2.4 JTD
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=38065-виж това може да ти помогне155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4